Coordinació institucional per garantir el futur industrial i els llocs de treball a CELSA

Divendres, 29 de setembre de 2023

L’Ajuntament davant el canvi de titularitat de la companyia, demana a totes les parts implicades que facin els esforços necessaris per salvaguardar la plantilla de Castellbisbal.


L’alcaldessa de Castellbisbal, M. Dolors Conde, està mantenint un conjunt de reunions amb la Generalitat de Catalunya i altres institucions amb l’objectiu de treballar conjuntament i de manera cohesionada per ajudar a garantir el futur industrial i el manteniment de tots els llocs de treball a CELSA, un cop conegut el traspàs de la propietat de la companyia.

Fa unes setmanes es va fer pública la sentència definitiva del jutjat mercantil número 2 de Barcelona per traspassar la propietat de CELSA als fons creditors. “Tan bon punt vam conèixer la notícia ens van posar a disposició de totes les parts implicades en el procés de reestructuració”, destaca l’alcaldessa, M. Dolors Conde, que manifesta que malgrat no sigui competència municipal, “l’Ajuntament vetllarà per tal que es duguin a terme totes les accions necessàries per garantir l’estabilitat de la siderúrgica, assegurant la continuïtat de la companyia i de la totalitat dels llocs de treball”.

Segons Conde, “la nova situació per la que està passant CELSA ens preocupa, no tan sols en l’àmbit local, sinó també pel fort impacte que aquest grup té en l’economia de l’estat espanyol i a nivell internacional”. En aquest sentit, l’alcaldessa assegura que l’Ajuntament està fent tots els esforços per assegurar el futur de la companyia i salvaguardar els llocs de treball de la planta que CELSA té a Castellbisbal: “Estem disposats a fer el que calgui per ajudar”, reconeix Conde.

Darrera actualització: 3.01.2024 | 17:08