Crida a respectar les mesures de seguretat i prevenció durant el desconfinament

Divendres, 15 de maig de 2020 a les 00:00

Aquesta setmana, la Policia Local ha aixecat una acta de denúncia a vuit joves per saltar-se les normes de l’Estat d’alarma i reunir-se d’amagat en una zona forestal propera al nucli urbà 


Segons el darrer informe de la Policia Local, Castellbisbal ja acumula 166 identificacions i 132 actes obertes de denúncia per no respectar les normes de l’Estat d’alarma. Les dades indiquen, també, que el ritme d’infraccions ha tornat a créixer durant la darrera setmana, en què els agents municipals han tramitat 17 actes per incompliment de les mesures se seguretat. 
 
Aquests dies, a més, la Policia Local ha obert denúncia a un grup de vuit joves per consumir alcohol i estupefaents, mentre es reunien d’amagat en una zona forestal propera al nucli urbà. 
 
L’Ajuntament es manté alerta davant aquest relaxament de les mesures de seguretat per part de certs col·lectius, i molt especialment del jovent, i adverteix que l’incompliment de les normes significa un risc important de propagació del coronavirus que, a més, és motiu de sanció.  
 
En aquest sentit, el consistori fa una crida a respectar les mesures que dicten les autoritats competents i recorda que, a Castellbisbal, encara som a la fase 0 del desconfinament, de manera que es pot sortir per passejar i fer esport durant les franges horàries establertes, mantenint la distància de seguretat i, sempre que sigui possible, fent ús de mascaretes. 
 
Segons la Llei de Seguretat Ciutadana, les sancions per incomplir les restriccions de mobilitat decretades per les autoritats poden anar dels 600 als 30.000 euros.

Darrera actualització: 15.05.2020 | 15:11