Cultura programa actes virtuals per celebrar el Carnestoltes

Dimarts, 9 de febrer de 2021 a les 00:00

Les activitats tindran lloc de l’11 al 13 de febrer i es podran seguir a través del canal de YouTube de Castellbisbal Cultura, les xarxes socials i la plataforma Zoom 


Tenint en compte l’actual situació de la pandèmia i amb la voluntat de no deixar passar de llarg la celebració del Carnestoltes, la Regidoria de Cultura ha programat un conjunt d’activitats virtuals perquè a Castellbisbal puguem gaudir d’una de les festes més esbojarrades de l’any.

El tret de sortida de la programació serà dijous, 11 de febrer, quan està previst que el pagès Galderic s’autoproclami Rei Carnestoltes de Castellbisbal. A més, per celebrar el Dijous Gras es proposen diversos tallers familiars on es podrà aprendre a fer una màscara veneciana, un photocall de Carnestoltes, un pastís de truites saludable i una disfressa d’allò més divertida. Finalment, dissabte, qui vulgui podrà demanar cita prèvia i mantenir una audiència pública amb Sa Majestat Galderic I per explicar-li quines normes ha de proclamar amb motiu del Carnestoltes.

La programació del Carnestoltes digital 2021 es podrà seguir a través del canal de YouTube de Castellbisbal Cultura i la plataforma Zoom. També a través de les xarxes socials municipals i, en especial, mitjançant el perfil d’Instagram @castellbisbalcultura.

Rua fotogràfica

Com a novetat, enguany es proposa a tothom que busqui una fotografia original i divertida dels passats Carnestoltes de Castellbisbal i que la comparteixi a Instagram amb l’etiqueta #carnestoltescastellbisbal21, anomenant el perfil @castellbisbalcultura. Entre totes les persones que hi participin es farà un sorteig de dues entrades per a la programació de l’Auditori d’Els Costals.

A més, tothom que participi en els tallers virtuals del Dijous Gras i que comparteixi una fotografia amb el resultat a Instagram amb l’etiqueta #dijousgrascastellbisbal21 rebrà com a premi entrades per gaudir d’un espectacle al carrer, entre els mesos de juny i juliol.

Darrera actualització: 09.02.2021 | 10:00