Deu artesans, per celebrar el Dia dels Museus. Recull fotogràfic

Dilluns, 19 de maig de 2014 a les 12:26

Des d’un escloper fins a un terrissaire passant per la filadora, el fuster o el picapedrer. Els oficis artesanals es van trobar a Castellbisbal, per a la celebració del Dia Internacional dels Museus

Per tal de commemorar aquesta data, l’àrea de Cultura va organitzar la Mostra d’Oficis Artesanals i Tradicionals que es va celebrar, durant tot el dia, al carrer de Pi i Maragall.

En total, es van poder veure deu parades que representaven deu oficis tradicionals diferents. Els més petits van poder participar no només escoltant les explicacions dels diferents artesans sinó també realitzant tallers que havien estat preparats especialment per a ells.

A més, la fira va cedir un espai a una veïna de Castellbisbal que produeix mel ecològica, Món Ecològic, i també van tenir la seva parada el Museu de la Pagesia i el Museu del Tractor.

Amics de Sant Antoni
La Mostra d’Oficis tradicionals i artesanals va comptar amb la participació dels Amics de Sant Antoni Abat de Castellbisbal que van aportar cavalls amb els quals els ferradors van poder fer algunes demostracions. A més, altres veïns del poble van aportar la seva col•laboració desinteressada per explicar l’ofici de l’esquilador.

Durant tot el dia, van ser molts els veïns del poble que van participar en aquesta fira que va comptar amb l’animació musical a càrrec del grup Vasivents.

Darrera actualització: 11.11.2019 | 17:44