Dimarts de la setmana vinent entra en funcionament l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de Can Santeugini

Dijous, 18 d'octubre de 2018 a les 00:00

Per celebrar-ho la tarda de dilluns, 22 d’octubre, es farà un acte públic de presentació de l’OAC, que s’obre amb la voluntat d’apropar l’Administració a la població del sector nord-oest del municipi.


A partir de la setmana vinent, cada dimarts, de 9.00 a 12.00 hores, el veïnat de Can Santeugini, Costablanca, Ca n’Oliveró, Can Nicolau, Colònia del Carme i disseminats en el sector nord-oest del terme municipal, podran fer tràmits administratius a la nova Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de Can Santeugini sense necessitat de desplaçar-se al nucli  urbà.

L’equipament, que obrirà les seves portes el proper 23 d’octubre, està situat al centre cívic del carrer Montjuïc, 14-20 i tindrà funcions de registre general i de finestreta única, de manera que s’hi podran presentar sol·licituds i documents que s’adrecin a l’Ajuntament. De moment, l’OAC es posa en marxa amb un catàleg inicial de serveis més ampli que el que ofereix l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’avinguda Pau Casals; vol ser una eina dinàmica, que anirà variant i/o creixent en funció de les necessitats dels usuaris. A més, a l’OAC de Can Santeugini també s’informarà sobre els serveis municipals i el poble, i s’hi podran fer trobades amb tècnics i responsables polítics, mitjançant cita prèvia.

“Amb l’obertura de la nova OAC l’equip de govern vol ampliar els canals d’accés que posem a l’abast de la ciutadania, amb totes les garanties i qualitat de servei, amb més comoditat i més facilitats per fer les tramitacions municipals”, destaca l’alcalde, Joan Playà, que el dimarts de la setmana vinent, primer dia de funcionament de l’OAC de Can Santeugini, es desplaçarà al centre cívic.

Acte de presentació

Per celebrar la posada en marxa de l’OAC, el dilluns, 22 d’octubre, a les 18.30 hores, s’ha convidat  tota la població de Can Santeugini, Costablanca, Ca n’Oliveró, Can Nicolau, Colònia del Carme i disseminats del sector nord-oest a l’acte públic de presentació de la nova Oficina d’Atenció al Ciutadà.

Darrera actualització: 18.10.2018 | 12:02