Diumenge de Festa Major, en imatges

Dijous, 23 d'agost de 2018 a les 00:00

La XIX Tarda Castellera i el nou espai al Parc de les Destreses per dinar i fer activitats familiars són alguns dels actes destacats del diumenge de Festa Major, que va començar amb la ja tradicional Cursa Atlètica Solidària.


A les 9.45 tothom estava ja a punt a l’Avinguda de Pau Casals, davant de l’Escola Montserrat, esperant el tret de sortida de la Cursa Atlètica Solidària de Festa Major, que enguany ha arribat a la seva edició número 40. La donació, aquesta vegada, anirà destinada a l’Associació de la Síndrome d’Angelman, una malaltia que pateix l’Aina, una nena de Castellbisbal.

Per reposar i agafar forces per a les activitats de la tarda, per primera vegada i com a resposta a una petició ciutadana s’ha habilitat un espai al Parc de les Destreses on dinar, escoltar música i fer activitats familiars d’aigua.

La XIX Tarda Castellera i el concert d’havaneres amb el Grup Espingari, tanquen la programació d’un dia on també s’ha celebrat la Gimcana Jove, amb proves que van fer petar de riure a tothom i que va acabar amb un bany nocturn a la piscina d’estiu de l’Illa Esportiva.

Darrera actualització: 23.08.2018 | 10:26