Dos ciclistes de Rubí han mort atropellats en un accident a la carretera C243c, dins del terme municipal de Castellbisbal

Diumenge, 21 d'agost de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament mostra el seu condol posant les banderes de la casa de la vila a mitja asta i fent un minut de silenci abans del començament de tots els actes de la Festa Major. L’alcalde de Castellbisbal s'ha posat en contacte amb l’alcaldessa de Rubí per expressar el condol del nostre municipi

 

Dos ciclistes veïns de Rubí han mort atropellats en un accident de trànsit que s’ha produït aquest matí a la carretera que uneix Martorell i Terrassa (c234c), a l'alçada de l'estació de Ferrocarrils Martorell-Vila, dins del terme municipal de Castellbisbal. En total, han estat 8 els ciclistes atropellats, tots de la ciutat de Rubí, i a més de les 2 persones mortes, n’hi ha una més en estat greu i una quarta en estat menys greu. Dels 4 ciclistes restants, 3 n’han sortit il·lesos i 1 més ha estat donat d’alta en el mateix lloc de l’accident.

Castellbisbal mostra el seu condol
Tan aviat com s’han conegut els fets, l’alcalde de Castellbisbal, Joan Playà, s'ha posat en contacte amb l’alcaldessa de Rubí per expressar-li el condol del nostre municipi pels fets succeïts.

Així mateix, s’ha acordat que les banderes de l’Ajuntament lluiran a mitja asta en senyal de dol i que abans de l’inici de tots els actes de Festa Major es farà un minut de silenci en mostra de dol i en solidaritat amb les famílies dels ciclistes.

 

 

Darrera actualització: 21.08.2022 | 15:05