Dues persones detingudes per fer pràctiques de punteria i causar danys al Centre Cívic de Can Santeugini

Dimecres, 15 de novembre de 2023 a les 00:00

Gràcies a la col·laboració ciutadana, la Policia Local va engegar una investigació que ha acabat amb la detenció de les dues persones, a les que se'ls atribueix un presumpte delicte de danys per més de 8.500 euros i una infracció de tinença il·legal d’armes.


Els efectius de la Policia Local de Castellbisbal han detingut recentment a dos homes de 25 i 27 anys, per disparar i fer exercicis de punteria contra el Centre Cívic de Can Santeugini amb armes d’aire comprimit. Als detinguts se’ls ha confiscat una escopeta i tres pistoles d’aire comprimit de les quals no tenien llicència.

Una trucada ciutadana va alertar la Policia Local de què dos joves estaven disparant contra l’equipament municipal. Arran de la informació facilitada, es va engegar una investigació per tractar d’esclarir els fets i localitzar-ne els autors.

La Policia Local atribueix a les dues persones detingudes un presumpte delicte de danys per un import superior als 8.500 euros així com una infracció de tinença il·legal d’armes.

La instrucció del cas està en mans del jutjats i l’Ajuntament de Castellbisbal s’ha personat per reclamar pels danys que ha sofert la instal·lació municipal.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Luís Luque, posa en valor que les detencions s’han pogut fer gràcies a la col·laboració ciutadana i recorda que “aquesta cooperació permet incrementar l’eficàcia de la tasca de la nostra Policia Local”.

Darrera actualització: 16.11.2023 | 07:41