Educació promou classes i activitats virtuals durant el confinament

Dimecres, 8 d'abril de 2020 a les 14:00

L’Escola Municipal de Música, l’Escola Bressol La Caseta i l’Espai d’Adults fan classes i activitats telemàtiques per mantenir el contacte amb l’alumnat i les famílies


Amb l’objectiu d’ajudar a suportar el confinament, contribuir a l’entreteniment i no perdre el ritme d’aprenentatge, des de la Regidoria d’Educació i els diferents serveis que gestiona s’estan impulsant classes i activitats virtuals a través dels canals de youtube i les xarxes socials.

És el cas, per exemple, de l’Escola Bressol Municipal La Caseta, on el professorat manté el contacte amb els infants i les famílies telemàticament i els fa arribar recursos i propostes per poder fer a casa. El mateix es fa a l’Espai d’Adults, on es fan classes telemàtiques per Skype i es facilita periòdicament a l’alumnat material per practicar i continuar amb l'aprenentatge.

L’Escola Municipal de Música Miquel Blanch també es manté activa aquests dies de confinament. Amb l’alumnat d’instrument, per exemple, es fa un seguiment setmanal. Com? Envien vídeos als seus tutors i tutores i aquests valoren els avenços, donen pautes de correcció i els envien partitures noves. El mateix s’està fent amb l’alumnat més petit dels cursos de sensibilització musical, que mantenen el contacte telemàtic amb els i les mestres enviant audios i/o vídeos de les cançons treballades a classe.

A més, l'Escola de Música acaba de posar en marxa la campanya “Música al balcons”, una iniciativa que consisteix en què l'alumnat prepari una mateixa peça musical que tots enregistraran al balcó, la terrassa o algun espai de casa seva. D'aquesta manera es manté viva una activitat musical comú d’escola i de manera molt dinàmica es creen reptes nous cada setmana.

Darrera actualització: 08.04.2020 | 14:34