El bar Llibertat guanya per primera vegada el Corretapes

Dimarts, 5 de novembre de 2019 a les 00:00

Els 19 establiments participants en l’edició d’enguany han servit més de 12.000 tapes i han consolidat l’èxit d’aquesta cita gastronòmica que impulsa l’Àrea de Comerç amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta culinària de Castellbisbal


La Nostra, La Llibertat, una hamburguesa amb pa negre i formatge de cabra, ha estat, per votació popular, la tapa guanyadora de la quarta edició del Corretapes, celebrat el darrer cap de setmana d’octubre. Amb 288 vots, per primera vegada el Bar Restaurant Llibertat s’emporta el premi a la millor tapa, seguit de prop, amb 283 punts, pel pastisset La Vicenteta de la Masia de Can Campanyà i la Crep de rostit de La Botzegada, que ha sumat 269 punts.

La quarta edició del Corretapes ha comptat amb la participació de 19 establiments de restauració del municipi, durant tres dies, del 25 al 27 d’octubre, han servit més de 12.000 tapes. “Aquestes xifres consoliden l’èxit d’aquesta cita gastronòmica que impulsem des de l’Ajuntament amb l’objectiu de donar a conèixer, dins i fora del municipi, l’oferta culinària dels bars, restaurants i forns de degustació de Castellbisbal”, destaca la regidora de Comerç, Gemma Margarit.

L’edició més participativa

Enguany, ha estat l’edició del Corretapes en què més butlletes de participació s’han recollit. En total, se n’han omplert 1.671 per escollir, per votació popular, quina ha estat la millor tapa. Entre totes les persones que han participat en aquesta elecció, s’ha fet el sorteig de 19 àpats dobles, per gentilesa dels mateixos establiments participants.

Cal destacar també que el Corretapes ha estat el contingut més vist de l’app Castellbisbal A prop durant el mes d’octubre, malgrat que és una secció que va estar visible pocs dies. De fet, l’octubre ha estat el mes amb més visites de l’any (13.277) i el contingut del Corretapes s’ha visualitzat més de 5.000 vegades en només dues setmanes.

Darrera actualització: 05.11.2019 | 13:42