El “Bocata de la Mari” del bar restaurant Llibertat guanya el Corretapes 2023

Dilluns, 12 de juny de 2023 a les 00:00

Les propostes gastronòmiques de Diver’s i el bar Bo i Ràpid han quedat en segona i tercera posició d’aquest Corretapes en que s’han servit prop d’11.000 tapes, quasi un 35 % més que en la darrera edició.


Amb 342 vots, el “Bocata de la Mari” del bar restaurant Llibertat ha estat la tapa guanyadora del Corretapes 2023, celebrat el cap de setmana del 2, 3 i 4 de juny. Per darrera seu, amb 202 vots, han quedat el cruixent de gamba de Diver’s i els Boipis fets amb massa de pizza del Bo i Ràpid, que han rebut 88 vots.

Una dotzena d’establiments del municipi han participat en aquesta cita gastronòmica, en que s’han venut prop d’11.000 tapes, el que suposa quasi un 35 % més de les que es van consumir a la darrera edició, on es van servir poc més de 8.000. Aquesta xifra consolida l’èxit del Corretapes i constata la fidelitat del veïnat a aquest certamen que enguany ha recollit més d’un miler de vots del públic.

Com ja acostuma a ser habitual, el Corretapes ha comptat amb la col·laboració de comerços i serveis del poble que han amenitzat la cita gastronòmica. És el cas del Gimnàs Castellbisbal i del Budokan Dance Center que van fer una exhibició de balls urbans a la plaça de l’Església. La Gata i el Belitre, a més, va organitzar una passarel·la de moda al pati de l’Esbarjo i una banda en directe itinerant, The Dixie Monsters, va omplir la música la nit de divendres i dissabte.

Enguany, l’Ajuntament ha repartit 15.000 plats, gots i tovallons biodegradables entre tots els establiments participants amb l’objectiu de donar una petita aportació als restauradors i apostar per un Corretapes més sostenible. A més, els ha obsequiat amb un taller de tapes creatives per a dues persones a l’Aulari, taller de cuina del xef Xesco Bueno.

Darrera actualització: 12.06.2023 | 11:35