Tot a punt per celebrar la setena edició del Corretapes

Dimarts, 23 de maig de 2023 a les 00:00

Una dotzena d’establiments del municipi participaran en la cita gastronòmica, que tindrà lloc els propers 2, 3 i 4 de juny i que serà la única que es faci aquest any.


El cap de setmana del 2, 3 i 4 de juny Castellbisbal acollirà la setena edició del Corretapes, en què es pot tastar una tapa i una beguda per només 3 euros. Serà l’única cita gastronòmica de l’any i participaran en la iniciativa 11 bars i restaurants i una fruiteria: Dicky, El Parador, Bar-Casal Santeugini (que servirà la tapa al Pati de l’Esbarjo), Llibertat, Can Costa, Bo i Ràpid, Diver’s, Frankfurt CB, Leiva, Sal i Pebre Jr, Cal Siscu i Tubifruit.

A l’app Castellbisbal a prop es pot consultar l’ubicació d’aquests 12 establiments que enguany participen al Corretapes, així com la seva tapa i l’horari en què les ofereixen.

Ball, moda i música

Per amenitzar el Corretapes, la tarda del divendres 2 de juny els grups de balls urbans de Budokan Dance Center i el Gimnàs Castellbisbal actuaran a la Plaça de l’Església i al Pati de l’Esbarjo es farà una passarel·la de moda a càrrec de La Gata i el Belitre. A més, la nit de divendres i la del dissabte el grup de música itinerant The Dixie Monsters tocarà a les portes dels establiments participants al Corretapes.

Sortejos del Corretapes

Com ja és habitual, totes les persones que participin al Corretapes podran deixar el seu vot per escollir la millor tapa del certament. Amb la seva participació optaran a algun dels 12 àpats degustació per a dues persones que es sortejaran els dies 5, 6 i 7 de juny. 

Com a novetat, aquests dies també es fa un sorteig a Instagram que consisteix en un taller de tapes per a dues persones a l’Aularitaller del xef Xesco Bueno. Per participar cal seguir el compte de @Comerc, fer m’agrada a la publicació del sorteig i etiquetar la tapa que us agradaria tastar i amb qui ho faríeu. El nom de la persona guanyadora es farà públic el dia 5 de juny.

Aposta per la sostenibilitat

L’Ajuntament ha proporcionat a tots els establiments participants en el Corretapes plats, gots i tovallons d’un sol ús, biodegradables i compostables, que s’han d’abocar al contenidor de la brossa orgànica.

Darrera actualització: 23.05.2023 | 11:48