El CAP Dr. Joan Planas ja fa tests de PCR a pacients amb símptomes de coronavirus

Dijous, 21 de maig de 2020 a les 14:00

Les proves es realitzen sempre per indicació mèdica, després de valorar individualment el cas de cada pacient.

El CAP Dr. Joan Planas va començar dilluns, 18 de maig, a fer els tests de detecció directa de la presència de la Covid-19 a mucoses (PCR) en persones que presenten símptomes de coronavirus. 

Les proves no es fan a demanda dels pacients, sinó que cal una valoració del cas per part dels professionals sanitaris del CAP, que són els que prenen la decisió d’acord a criteris clínics, amb les indicacions del Departament de Salut. Si s’acorda fer el test PCR, es donarà dia i hora al pacient per realitzar-lo.

Trucar al CAP abans d’anar-hi

Es recomana que, en cas de símptomes o per a qualsevol consulta de salut, abans de desplaçar-se al CAP es contacti amb el centre de manera telefònica al 93 772 03 56 o omplint un formulari a través de la pàgina web de programació de visites. Rebuda la petició, si el metge o infermera considera que s’ha de fer una visita presencial, s’indicarà al pacient quan i a on s’ha de dirigir. 

D’aquesta manera, des del CAP Dr. Joan Planas es pretén estalviar als pacients desplaçaments i esperes innecessàries, donar una assistència de qualitat i complir amb les mesures de distanciament social, mitjançant el control de l’aforament del centre.

Darrera actualització: 21.05.2020 | 14:39