El consistori fa una crida a no relaxar la situació de confinament

Divendres, 17 d'abril de 2020 a les 00:00

La Policia Local tramita fins al moment  117 identificacions i 84 actes de denúncia per no respectar el confinament durant l’Estat d’alarma i desplaçar-se sense una causa justificada 


Aquesta darrera setmana, després d’un mes de confinament per contenir l’expansió del coronavirus, l’Ajuntament alerta que hi ha hagut un augment de la gent que surt al carrer. Per això, des del consistori es demana a la ciutadania que continuï respectant les mesures d'aïllament social i que tothom romangui als seus domicilis, tenint en compte que les úniques restriccions del confinament que s’han aixecat són perquè algunes persones puguin tornar a la feina.
 
Segons el darrer informe de la Policia Local, Castellbisbal ja acumula 117 identificacions i 84 actes obertes de denúncia per no respectar el confinament durant l’Estat d’alarma i desplaçar-se sense una causa justificada. Les dades indiquen, a més, que el ritme de denúncies ha crescut notòriament durant la darrera setmana, amb un pic d’11 identificacions a persones i 11 actes obertes el dimarts, 14 d’abril.  
 
L’Ajuntament de Castellbisbal insisteix en que aquelles persones que no hagin d’anar a treballar en virtut del decret de l’Estat espanyol segueixin el confinament i només surtin en casos en que sigui necessari i sempre seguint les mesures de seguretat i higiene recomanades.  
 
Segons la Llei de Seguretat Ciutadana, les sancions per incomplir les restriccions de mobilitat decretades per les autoritats poden anar dels 600 als 30.000 euros.

Darrera actualització: 17.04.2020 | 15:08