El Departament de Joventut trasllada el Punt d’Informació Juvenil i l’Espai Jove a unes noves dependències

Dijous, 1 de setembre de 2022 a les 10:00

Aquest mes de setembre, els serveis juvenils que fins ara s'oferien a les instal·lacions d'Els Costals s'han traslladat a un nou local situat al carrer de Francesc Macià.

El Punt d'Informació Juvenil (PIJ) i l'Espai Jove, que fins ara estaven ubicats al Centre Cultural Els Costals, s'han traslladat al carrer Francesc Macià, 64, concretament en un local situat a la planta baixa. Amb aquest canvi, s'aconsegueix ampliar l'espai disponible per als serveis juvenils i unificar-los en un únic punt.

El nou equipament és una mica més gran que l'antic i un dels avantatges principals que ofereix és que garanteix una major privacitat per als nois i noies que sol·liciten els serveis d'assessoria laboral, educativa o de mobilitat. A més, l'equipament queda aïllat de la resta de serveis municipals i permet que el jovent tingui un espai reservat per a ells.

El canvi d'ubicació es va fer a mitjans de julio, però a hores d'ara encara s'estan enllestint alguns detalls que han quedat pendents. La previsió és que després de les vacances l'equipament ja funcioni al 100%.

Les dades de contacte del PIJ són les mateixes que hi ha hagut fins ara. Així mateix, cal recordar que el PIJ continuarà proporcionant tota mena de serveis pels joves de Castellbisbal.

  • Assessoria de mobilitat internacional: servei d'assessorament i orientació sobre recursos i informació per estudiar, per pràctiques, treballar, investigar o fer un voluntariat a l'estranger.
  • assesoria educativa: servei individual on trobar resposta als dubtes i neguits del jovent en relació amb el seu itinerari acadèmic.
  • Assessoria laboral: servei personalitzat per donar una resposta integral que impulsi la seva formació profesionalitzada i una posterior inserció laboral de qualitat.
  • Punt TIC: servei municipal per posar a l'abast ordinadors a la ciutadania i apropar-les a les noves tecnologies de la informació i la comunicació.
  • Espai polivalent per a la realització de tallers i cursos.
  • Espai de trobada on gaudir de diverses activitats i jocs.
Darrera actualització: 21.09.2022 | 11:08