Castellbisbal celebra el Dia dels Drets dels Infants

Dimecres, 25 de novembre de 2015 a les 10:05

Enguany, la Festa dels Drets dels Infants s'ha solidaritzat amb la campanya "Posa't la gorra" per ajudar als nens que pateixen càncer.

 

Dissabte al matí, la pista coberta de l'escola Mare de Déu de Montserrat va acollir, un any més, la festa per commemorar el Dia Internacional dels Drets dels Infants. Tallers, activitats de sensibilització i música i balls a càrrec de la companyia La Tresca i la Verdesca van servir perquè els nens i nenes de Castellbisbal puguessin gaudir d'activitats lúdiques a la vegada que descobrien quins són els drets que haurien de tenir garantits tots els infants del planeta.

En aquesta ocasió, la Festa dels Drets dels Infants es va solidaritzar amb la campanya Posa't la gorra que impulsa l'associació AFANOC i que té per objectiu explicar què és el càncer infantil i recaptar fons per ajudar els nens que el pateixen així com a les seves famílies.

Entitats col·laboradores

La Festa dels Drets dels Infants va ser organitzada per l'Ajuntament amb la col·laboració de Creu Roja, l'Esplai Gatzara, el Casal Infantil El Mirador i les colles de tabalers de Castellbisbal, dels diables Potafocs i dels Diables Pota-rojos.

Darrera actualització: 23.09.2019 | 17:20