El Mercat Pota-roig oferirà novetats com el Circ amb botes o El venedor d’històries

Dijous, 16 de maig de 2019 a les 11:30

El mercat obrirà dissabte al matí i inclourà la VIII Fira de la Cervesa Artesana i la celebració del 35è aniversari de l’Esplai Gatzara.


Demà dissabte, el nucli urbà de Castellbisbal es transformarà i es convertirà en el Mercat Pota-roig; un certamen que obrirà a les deu del matí i s’allargarà fins a la mitjanit i que entre les moltes activitats organitzades presentarà algunes novetats com El venedor d’històries o el Circ amb botes.

Els tallers d’oficis artesanals es concentraran al carrer dels Balcons i els carrers Major i de Pi i Margall s’ompliran de parades de productes d’artesania i gastronòmics de tota mena. En aquest sentit, diversos establiments locals oferiran elaboracions especials.

Fira de la Cervesa Artesana
Tal com s’ha fet els darrers anys, la Fira de la Cervesa Artesana s’incorpora al Mercat Pota-roig i, a més d'oferir els productes de les diferents cerveseries, ha programat concerts i, com a novetat, un espectacle infantil. A més, s’hi instal·laran foodtrucks especialitzades en aperitius i hamburgueses veganes.

35è aniversari de l’Esplai Gatzara
De forma excepcional, el Mercat Pota-roig també acollirà les activitats del 35è aniversari de l’Esplai Gatzara que inclourà espectacles, tallers, gimcanes i un sopar de germanor que acabarà amb la bufada d'espelmes i una festa amb DJ.

Museus
El Museu de la Pagesia romandrà obert de manera ininterrompuda mentre el Mercat estigui obert i presentarà, com a novetat, l’exposició temporal El Quixot dels ignorants. De la seva banda, el Museu del Tractor d’Època oferirà preus amb descompte.

Darrera actualització: 17.05.2019 | 18:43