El mercat setmanal de Castellbisbal tornarà a obrir a partir de dilluns

Divendres, 8 de maig de 2020 a les 14:00

De moment, només obriran algunes parades d’alimentació i es manté per a més endavant la reobertura de la resta, que es produirà de manera progressiva. 


A partir de dilluns, 11 de maig, Castellbisbal recupera el mercat setmanal. De moment, la reobertura serà parcial, perquè només es permetrà la instal·lació d’algunes parades d’alimentació i productes frescos, com ara  de fruita i verdures, d’embotits, productes làctics, bacallà i olives, fruits secs i pastisseria. La intenció de l’Ajuntament és que més endavant, i de manera progressiva, puguin anar obrint la resta de parades. 
 
L’horari del mercat serà l’habitual, de 8.00 a 14.00 hores, i les parades s’instal·laran al carrer Pompeu Fabra, adoptant les mesures de seguretat pertinents. Hi haurà tres metres de distància entre parades i l’Ajuntament habilitarà espais on facilitarà solució hidroalcohòlica perquè qui vagi a comprar al mercat pugui rentar-se les mans. A més, per garantir que es respecten les distàncies entre comerciants i consumidors, es col·locaran tanques davant de cada parada, on la clientela haurà d’esperar per ser atesa.   
 
Des de l’Ajuntament es recorda la necessitat de seguir les recomanacions de les autoritats i les mesures de seguretat i d’higiene. És important, per tant, evitar el contacte físic respectant les distàncies de dos metres entre persones, portar mascareta i rentar-se les mans al sortir i al tornar a casa amb la compra. També seria convenient, en la mesura del possible, evitar fer els pagaments en efectiu. 

Darrera actualització: 08.05.2020 | 14:24