El Mirador de Can Santeugini ofereix un casal infantil de Setmana Santa

Dijous, 21 de març de 2019 a les 00:00

Del 25 de març al 5 d’abril es poden formalitzar les inscripcions per participar en aquesta proposta de Setmana Santa, que organitza la Regidoria de Serveis a la Ciutadania


Les activitats del casal de Setmana Santa d’El Mirador, obert a la participació d’infants de 1r a 6è de primària, es desenvoluparan a l’antic local social de Can Santeugini, situat al carrer Montjuïc sense número, del 15 al 18 d’abril, de 10.00 a 13.00 hores.

El cost del casal per aquests quatre dies de Setmana Santa és de 15 €, preu que també inclou la inscripció al casal infantil El Mirador per a la resta del mes d’abril.

Les inscripcions es poden formalitzar del 25 de març al 5 d’abril, de 15.30 a 18.00 hores, al casal El Mirador del nucli urbà, situat al carrer Bellavista, 47-49 (entrada pel carrer Joan Maragall).

Sobre el casal infantil El Mirador

El casal infantil El Mirador és un servei municipal de la Regidoria de Serveis a la Ciutadania que porta a terme una tasca social i educativa en l’àmbit de lleure. La finalitat principal del casal, que compta amb un equip educatiu especialitzat, és donar suport, estimular i potenciar el desenvolupament personal i el procés de socialització i integració dels infants.

El Mirador s’adreça a infants de 3 a 12 anys i es porta a terme durant tot el curs escolar, de setembre a juny, i en dates concretes, com ara aquests dies de Setmana Santa.

Actualment, el casal infantil El Mirador es fa les tardes de dilluns a divendres al nucli urbà on participen nois i noies de 3 a 12 anys dividits en dos grups: un els dilluns, dimecres i divendres; i un altre els dimarts i dijous. El casal també es fa els dilluns, dimecres i divendres a Can Santeugini, en aquest cas només amb infants de 6 a 12 anys.

Darrera actualització: 23.09.2019 | 17:26