El Museu de la Pagesia impulsa una nova edició del programa d’activitats virtuals Museu digital

Dilluns, 15 de març de 2021 a les 11:00

Des d’aquest cap de setmana i fins al mes de maig, es faran conferències, tallers, narració de contes i activitats gastronòmiques a través del web www.museudelapagesia.cat.


El Museu de la Pagesia posa en marxa una nova edició del programa d’activitats virtuals Museu digital que inclou propostes diverses per fer difusió de la història i les tradicions del nostre país, així com per descobrir aspectes de la vida rural que ens són desconeguts.

Les activitats començaran aquest dissabte i s’allargaran fins al 15 de maig. En aquestes setmanes, es faran dues conferències sobre plantes silvestres i una xerrada pràctica per aprendre com aprofitar tots els excedents de l’hort. També s’ha organitzat un taller d’estampació i un altre per recuperar el joc del run run. Per als més petits, hi haurà dues sessions de contes i aprofitant la celebració de Pasqua, s’ensenyarà a fer una mona tradicional.

Totes les activitats es faran a través de la pàgina web del Museu de la Pagesia (www.museudelapagesia.cat) i els vídeos inclouran audiodescripció per a persones amb diversitat funcional visual, llengua de signes catalana i subtitulació.

Darrera actualització: 15.03.2021 | 12:58