El PFI de l’Institut Castellbisbal fa un nou donatiu al banc d’aliments

Dimecres, 15 de febrer de 2023 a les 00:00

L’alumnat ha fet l’aportació de més d’un centenar de paquets de sis litres de llet que es repartiran entre les persones usuàries que reben mensualment els lots d’alimentació i neteja del banc d’aliments local.


Un any més, l’alumnat del Pla de Formació i Inserció (PFI) de l’Institut de Castellbisbal es solidaritza amb el banc d’aliments del poble. Aquesta vegada mitjançant la donació d’un total de 109 paquets de sis litres de llet cadascun. 

L’aportació és el resultat de la recaptació que van fer durant la paradeta solidària que aquest Nadal passat van instal·lar al mercat setmanal del dilluns. La iniciativa va consistir en vendre manualitats fetes per ells mateixos amb el compromís que tota la recaptació es destinaria a comprar productes per al banc d’aliments de Castellbisbal. 

En total, amb els diners recaptats han adquirit 654 litres de llet que properament es repartiran, com una aportació extra, entre les persones usuàries que reben mensualment els lots d’alimentació i neteja del banc d’aliments local.

La setmana passada l’alumnat del PFI es va desplaçar fins a les instal·lacions del banc d’aliments, situat a Can Margarit, per fer entrega dels productes que han comprat i ajudar en l’endreça del material.

Amb aquesta iniciativa solidària es vol promoure que el jovent experimenti i protagonitzi accions de compromís cívic i de servei a la comunitat.

Darrera actualització: 05.05.2023 | 16:25