El programa 21 Reptes per Trobar Feina clou amb èxit

Dijous, 18 de gener de 2024 a les 00:00

Un 29 % de les persones que han participat en l’edició del 2023 han trobat feina un cop iniciat el programa, impulsat pel Servei Local d’Ocupació amb el suport de la Diputació de Barcelona.Una cinquantena de persones han participat en la darrera edició del programa 21 Reptes per Trobar Feina, un projecte liderat pel Servei Local d’Ocupació que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i que té com a objectiu contribuir a la millora d’estratègies perquè la ciutadania pugui trobar la feina més adequada al seu perfil professional. En concret, han participat en la iniciativa 37 dones i 14 homes, la majoria majors de 45 anys. D’aquests, un 29 % han trobat feina un cop iniciat el programa.

En total, al llarg del 2023 s’han fet més d’una dotzena d’activitats diferents per millorar l’estratègia i acompanyar les persones que són a la recerca d’un lloc de treball. Entre altres, s’han realitzat tallers d’autoconeixement, d’identificació de competències, de benestar emocional i imatge personal, així com de preparació d’entrevistes de feina i estratègies d’autocandidatura. Unes activitats que han rebut una valoració mitjana de 9,45 sobre 10 per part de les persones participants.

La cloenda de l’edició 2023 del programa 21 Reptes per Trobar Feina va tenir lloc el passat 15 de desembre. Durant l’acte també es va fer el lliurament de certificats a les persones que han participat en les accions formatives d’Auxiliar de Serveis de Consergeria i de SAGE-Contaplus organitzades pel Servei Local d’Ocupació, i es va fer un reconeixement a les 96 persones que han participat en les accions grupals que s’han impulsat al llarg del 2023.

L’acte va comptar amb la participació de l’alcaldessa, M. Dolors Conde, i de la regidora d’Ocupació, Clàudia Cano, que destaca que amb el programa 21 Reptes per Trobar Feina s’ha volgut “empoderar a les persones participants, ajudant-les a identificar les seves competències i aptituds per tal que quan es mostrin al mercat laboral ho facin transmetent tot el seu potencial”. 

Darrera actualització: 18.01.2024 | 09:59