El públic es manté fidel a una Capsa de Música adaptada a la Covid-19 

Dimarts, 11 d'agost de 2020 a les 13:30

Enguany no s’han pogut servir sopars i ha calgut reduir l’aforament dels Jardins de Can Margarit a 120 persones, però tots els concerts han omplert totes les localitats disponibles.


El públic de la Capsa de Música s’ha mantingut fidel al certamen també aquest mes de juliol tot i que el format del cicle s’ha hagut de modificar per ajustar-lo a les mesures de prevenció per evitar el contagi de la Covid-19.

En aquest sentit, no s’han pogut oferir sopars i ha calgut canviar la distribució de les cadires a la vegada que s’ha hagut de reduir l’aforament de l’espai a 120 localitats com a màxim. A més, l’accés als concerts, que tradicionalment era lliure, s’ha substituït per una entrada amb invitació gratuïta que s’havia de demanar prèviament i que ha permès controlar els aforaments i evitar cues i aglomeracions per aconseguir entrades a l’inici dels concerts.

Malgrat tot els canvis i les limitacions, els cinc concerts que s’han celebrat aquests estiu han esgotat totes les invitacions disponibles.

Retransmissions per Internet
Tenint present la reducció de l’aforament i la possibilitat que no tothom pogués accedir-hi, l’Ajuntament va optar per retransmetre tots els concerts de Capsa de Música en directe a través del canal de YouTube del departament de Cultura. Ha estat la primera vegada que la Capsa de Música s’ha retransmès a les xarxes socials i la iniciativa ha tingut una bona acollida, ja que totes les retransmissions van registrar més d’un centenar de visualitzacions a temps real. A més, els concerts han quedat publicats en obert al canal i es poden tornar a visualitzar sempre que es vulgui.

Darrera actualització: 11.08.2020 | 13:36