El Punt Verd reprèn el programa d’activitats #JoReparo

Dilluns, 15 de febrer de 2021 a les 10:00

Durant tot l’any, s’ofereixen tallers per al reaprofitament i la reducció de residus i un servei d’assessorament per a l’autoreparació de mobles, electrodomèstics o peces de roba.


Aquest divendres, el Punt Verd torna a posar en marxa el programa d’activitats anual #JoReparo. Sota aquest títol, s’ofereixen tallers per aprendre a reduir els residus de forma creativa així com un servei d’assessorament per a l’autoreparació.

Les activitats començaran aquest divendres amb un taller per conèixer les propietats terapèutiques de les plantes i, al març, n’hi ha previst un altre per aprendre a fer un bon manteniment de l’ordinador.

D’altra banda, el servei d’assessorament per a l’autoreparació es posarà en marxa al març. Es tracta d’una iniciativa que es duu a terme un cop al mes i que consisteix en què una persona especialista en reparació ajuda a fer arranjaments tèxtils o a arreglar aparells, electrodomèstics, mobles o d’altres objectes de la llar.

Inscripcions
Totes les activitats incloses en el  programa #JoReparo són gratuïtes, però les places estan limitades per la qual cosa, cal fer inscripció prèvia al Punt Verd (93 771 11 60) o mitjançant l’adreça electrònica del Departament de Medi Ambient (mediambient@castellbisbal.cat).

Alguns dels tallers podrien realitzar-se de forma telemàtica en funció de l’evolució de la situació sanitària i de les restriccions vigents en cada moment.

Reducció de residus
Activitats com aquestes que proposa el Punt Verd s’emmarquen en tot un seguit d’accions que l’Ajuntament impulsa per fer realitat la reducció de residus a les llars del nostre poble. Des de fa anys, el consistori aposta la reutilització i la reparació per considerar que són eines que permeten reduir la quantitat de residus que es generen a la vegada que fomenten una economia circular més eficient en l’ús dels productes, materials i recursos com l’aigua o l’energia.

Darrera actualització: 11.02.2021 | 09:49