El restaurant Diver's guanya el Corretapes 2021

Divendres, 22 d'octubre de 2021 a les 13:54

Bo i ràpid i el bar Llibertat han quedat segon i tercer respectivament en una edició en què s’han servit un total de 8.000 tapes.


La tapa Gyoza de llagostí i verdura del restaurant Diver’s ha estat la guanyadora del Corretapes d’enguany que es va celebrar durant el cap de setmana passat. Aquesta ha estat la primera vegada que Diver’s ha participat en  aquest certamen gastronòmic i la seva creació ha estat la més votada pel públic: 152 vots. Bo i ràpid, amb el pastisset La Yucateca, ha quedat en segona posició per només 10 vots de diferència (142) i el bar Llibertat, guanyador de la darrera edició del Corretapes, ha quedat tercer amb Lliberty Corn que ha reunit 127 vots.

Tot i que la participació dels establiments va ser sensiblement més baixa que les edicions anteriors, la ciutadania va respondre amb molta participació a la cita i els establiments van servir, en total 8.000 tapes. Es tracta d’una xifra inferior a les 12.000 unitats del 2019, però si es valora en relació amb la quantitat de bars i restaurants participants, el nombre de tapes servides ha estat més elevat. Tot plegat, ha consolidat l’èxit d’aquesta cita gastronòmica i ha constatat la fidelitat del veïnat a aquest certamen.

Més sostenible i respectuós
El Corretapes d’enguany ha incorporat accions per afavorir la sostenibilitat i per avançar cap a una societat sense prejudicis. És per això que, d’una banda, tots els plats i gots que s’han usat han estat biodegradables; i d’altra, els tovallons que s’han distribuït han incorporat missatges per crear consciència sobre la necessitat de trencar els estereotips que tenim de les persones i del seu comportament.

Altres activitats comercials
Aprofitant l’activitat del Corretapes, algunes botigues i establiments van fer activitats promocionals durant el cap de setmana. Va ser el cas de la passarel·la de moda que es va fer al pati de l’Esbarjo, de les botigues que van posar parades al carrer o dels tallers infantils i familiars que es van realitzar durant el matí de dissabte.

Darrera actualització: 22.10.2021 | 14:37