El Síndic atén una desena de peticions durant la seva visita a Castellbisbal

Dilluns, 25 d'octubre de 2021 a les 00:00

La majoria de les queixes i consultes estaven relacionades amb temes de serveis socials, medi ambient, tributs i urbanisme. 


L’equip del Síndic de Greuges va atendre, la setmana passada, un total de nou visites i trucades ciutadanes durant el seu desplaçament a Castellbisbal. Una de les peticions va ser una consulta i les vuit restants van ser queixes, quatre de les quals anaven adreçades a l’Ajuntament.

En aquesta ocasió, s’han recuperat les visites presencials a l’Escola Municipal de Música Miquel Blanch que s’havien suspès a causa de la situació sanitària, tot i que també s’ha mantingut la possibilitat de fer les entrevistes de forma telemàtica, per telèfon o videotrucada.

La majoria de les problemàtiques plantejades han estat referides a temes relacionats amb serveis socials, medi ambient, el pagament de tributs i sobre urbanisme. Seguint el procediment habitual, ara el Síndic farà els tràmits necessaris per aclarir els fets que se li han exposat i poder resoldre o obtenir aclariments de les incidències presentades.

La visita del Síndic de Greuges a Castellbisbal forma part del conveni que va signar amb l’Ajuntament l’any 2017, amb l’objectiu d’incrementar les garanties i els drets de la ciutadania. Fruit d’aquest acord, el seu equip d’assessors es desplaça periòdicament al municipi per atendre els veïns i veïnes que vulguin fer consultes o presentar queixes contra una actuació de l’Administració pública i també contra les empreses que presten serveis d’interès general (llu, aigua, gas, etc.).

Darrera actualització: 25.10.2021 | 10:18