El Síndic de Greuges atendrà la població de Castellbisbal el proper 20 d’octubre

Dimecres, 13 d'octubre de 2021 a les 00:00

Les visites s’atendran presencialment o de forma telemàtica, per telèfon o videotrucada. Prèviament cal concertar entrevista trucant al telèfon gratuït 900 124 124 o enviant un correu electrònic a sindic@sindic.cat


L’equip del Síndic de Greuges de Catalunya atendrà el proper  20 d’octubre la població de Castellbisbal que vulgui fer consultes i/o presentar queixes sobre les actuacions de les administracions públiques o les empreses que presten serveis d’interès general, com ara llum, telefonia, aigua o gas.

En aquesta ocasió, es recuperen les visites presencials a l’Escola Municipal de Música Miquel Blanch que s’havien suspès a causa de la situació sanitària, tot i que es manté la possibilitat de fer-les de forma telemàtica, per telèfon o videotrucada. Sigui quina sigui l’opció escollida, cal concertar entrevista prèviament, enviant un missatge al correu electrònic sindic@sindic.cat o bé trucant al telèfon gratuït 900 124 124.

La presència de l’equip del Síndic de Greuges a Castellbisbal forma part del conveni signat amb l’Ajuntament el 2017 per reforçar els serveis que ofereix aquesta institució a la ciutadania de Castellbisbal. Fruit d’aquest acord, els assessors del Síndic visiten periòdicament el nostre municipi. De fet, la darrera vegada que es van desplaçar a Castellbisbal va ser el passat mes de març, quan es van atendre una vintena de queixes i consultes, majoritàriament referides al consum d’aigua i a temes relacionats amb medi ambient, el pagament de tributs, urbanisme, salut i serveis socials.

Sobre el Síndic de Greuges

El Síndic té la funció d'atendre les queixes de totes les persones que es troben desemparades davant l'actuació o la manca d'actuació de les administracions. Vetlla pel bon funcionament de l'Administració de la Generalitat i dels ens locals de Catalunya, com ara els ajuntaments, les diputacions o els consells comarcals. Per tant, actua com a supervisor i col·laborador de l'Administració catalana, amb l'objectiu d'ajudar a millorar-ne el funcionament.

També supervisa les empreses privades que presten serveis d'interès públic, com ara la llum, la telefonia, l'aigua, el gas, el servei postal, etc.

Darrera actualització: 13.10.2021 | 08:24