Els Costals estrena temporada amb un concert de celebració del seu desè aniversari

Dijous, 7 d'octubre de 2021 a les 00:00

Com a novetat, s’ha posat en marxa el programa Ja en tens 18! que neix amb el propòsit i la il·lusió d’apropar l’oferta d’Els Costals al jovent del municipi


Aquest cap de setmana, Els Costals ha estrenat una nova temporada i ho ha fet amb un esdeveniment especial, el de la celebració dels seus 10 anys. L’acte, celebrat dissabte, va començar amb un concert de la cantant i compositora Judit Neddermann, que va omplir l’auditori, i va cloure amb un emotiu espectacle de llums i color a la façana de l’equipament.

A més, a finals d’any s’inaugurarà una exposició commemorativa on s’habilitarà un espai en què les persones assistents podran deixar algun material que tinguin com a record d’algun moment viscut a Els Costals al llarg d’aquests 10 anys.

A banda dels actes de celebració del desè aniversari, la nova programació d’Els Costals arriba farcida de propostes per a tots els públics. El concert de Roba Estesa i del castellbisbalenc Xicu, el teatre d’El Tricicle que presenta a Carles Sans amb l'obra Per fi sol! i les actuacions del grup local Molta Comèdia o la proposta de dansa Dancing Vivaldi són algunes de les activitats de la temporada, on tampoc falten els espectacles familiars i el cinema.

Ja en tens 18!
L’estrena de la nova programació d’Els Costals s’ha fet coincidir també amb la posada en marxa del programa Ja en tens 18! que neix amb el propòsit i la il·lusió d’apropar l’oferta d’Els Costals als i les joves de Castellbisbal. Per això, es regalen a totes i tots els que fan 18 aquest any dues invitacions per a qualsevol dels espectacles programats.

Darrera actualització: 07.10.2021 | 09:18