Els quatre alumnes de l’Espai d’Adults que han fet el curs per preparar l'accés a la universitat han aprovat

Dijous, 13 de juny de 2019 a les 09:39

Per primera vegada, l’Espai d’Adults ha ofert el curs de preparació de les proves d’accés a la universitat per a majors de 25 i 45 anys.


Els quatre alumnes del Curs de preparació per a les proves d’accés a la universitat de l’Espai d’Adults ja han fet els exàmens corresponents i, tots ells, els han aprovat. Dels quatre estudiants, tres han superat les proves per a majors de 25 anys mentre que la quarta alumna, ha aprovat les de majors de 45 anys. Les seves qualificacions han estat entre el 5,5 i el 8,5.

Aquest ha estat el primer curs en què l’Espai d’Adults ha ofert aquesta formació i la voluntat de la Regidoria d’Educació és mantenir-la per als propers anys. Fins ara, l’Espai d’Adults oferia, entre d’altres, la possibilitat de preparar les proves per accedir a cicles formatius de grau mitjà i superior i per a les proves d’accés al graduat d’Educació Secundària. Enguany, es va decidir ampliar l’oferta formativa amb el curs per preparar les proves d’accés a la universitat per a majors de 25 i 45 anys per donar resposta als veïns del municipi que demandaven aquesta formació.

Des de l’Espai d’Adults, s’aposta per facilitar que els tothom pugui reprendre els seus estudis independentment de l’edat amb el convenciment que, d'aquesta manera, es contribueix a la formació continuada dels veïns del poble.

Qui són els alumnes? Què volen estudiar?
Els quatre alumnes que han aprovat les proves d’accés a la universitat estan acabant de decidir què volen estudiar. El David té clar que vol fer Antropologia i a la Laura li agradaria ser mestra d’una escola lliure i està analitzant com pot aconseguir-ho. Les dues altres alumnes, que coincideixen amb el nom de Cristina estan interessades en l’àmbit de l’Educació: una, dubta entre Logopèdia i Educació Especial; i l’altra, encara no ha decidit quin grau en concret li interessa.

Darrera actualització: 13.06.2019 | 10:15