En marxa, les obres de construcció d’un mur de contenció de terres a Costablanca

Dilluns, 21 de novembre de 2022 a les 17:00

El mur evitarà els corriments de terres que es produeixen al passeig de Santa Margarida com a conseqüència de la pluja i altres agents atmosfèrics i que malmeten el paviment i les voreres

Ja estan en marxa les obres per construir un mur de contenció de terres al passeig de Santa Margarida, a la urbanització de Costablanca. Amb aquesta obra es resoldrà una incidència que existeix en aquest carrer després que diversos corriments de terres han provocat enfonsaments i trencaments del paviment i de les voreres.

En concret, els corriments de terres al passeig de Santa Margarida s’han produït per la pluja i d’altres agents atmosfèrics que han provocat un buidat del material que hi havia com a base del carrer. Aquest buidat, a més de malmetre el paviment i les voreres, també ha afectat les xarxes de subministraments i telefonia que passen per sota del passeig.

Les obres que es faran preveuen la demolició de tot el tram malmès i la construcció d’un mur de contenció a sota de la vorera que evitarà que es repeteixin aquests corriments de terres. El projecte també inclou reomplir tota la base del carrer, arreglar les xarxes de llum, gas, telefonia i aigua que estiguin malmeses i reposar la calçada amb el seu paviment asfàltic i la vorera. En total, es faran actuacions en una superfície de 258 m2.

Les obres, que van començar la setmana passada, aniran a càrrec de l’empresa PERFO-ROCA, SL i tindran un cost de 220.419 euros. La previsió inicial és que tinguin una durada d'unes 9 setmanes.

 

Darrera actualització: 18.11.2022 | 16:40