Es detecten positius de COVID-19 a El Serral que, de moment afecten una treballadora i una persona usuària

Divendres, 6 de novembre de 2020 a les 14:30

Aquest migdia s’ha fet prova PCR a les persones usuàries i treballadores del centre. De manera preventiva, El Serral tancarà quinze dies a partir d’avui.

Aquest migdia, personal d’infermeria del CAP Dr. Joan Planas ha fet la prova PCR a totes les persones usuàries i treballadores del centre de dia El Serral. Les proves s’han fet després que s’han registrat dos casos positius de COVID-19 en el centre, durant aquesta setmana (el segon, detectat aquest matí).

Una treballadora del centre de dia va donar resultat positiu a principis d’aquesta setmana i això va comportar que es fes una prova PCR a les quatre persones d’El Serral considerades com els seus contactes estrets. D’aquestes quatre persones, una ha donat positiu, una altra negatiu i resta pendent el resultat de les altres dues.

Tancament d’El Serral
Segons els criteris d’Epidemiologia, es considera que hi ha un brot a partir de dos casos positius en un mateix centre i és per això que l’Ajuntament ja ha aplicat el protocol previst i, com a mesura preventiva, tancarà El Serral durant quinze dies, a partir d’avui. Malgrat això, la reobertura d’El Serral estarà pendent de les instruccions de les autoritats sanitàries.

Durant el tancament del centre, es faran les tasques de neteja i de desinfecció pertinents així com l’acompanyament i seguiment de les necessitats de totes les persones usuàries, oferint els mateixos recursos i atenció que es van aplicar en el tancament del primer estat d’alarma.

Pel què fa al servei de podologia que es duu a terme en aquest centre també restarà tancat.

Darrera actualització: 06.11.2020 | 14:40