Es posa en marxa l’Escola de Salut de Castellbisbal

Dijous, 4 de novembre de 2021 a les 00:00

El projecte és una iniciativa del CAP Dr. Joan Planas que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i s’inaugurarà oficialment aquesta tarda amb una xerrada sobre diabetis.


Avui es posarà en marxa, de manera oficial, l’Escola de Salut de Castellbisbal, un espai d’aprenentatge dinàmic i participatiu en matèria de salut, que té per objectiu proporcionar una major autonomia a la població del municipi i capacitar-la per a la seva autocura.

El projecte és una iniciativa de l’equip de professionals del CAP Dr. Joan Planas que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i consisteix en oferir un cicle de sessions formatives gratuïtes per acostar la salut a la ciutadania de forma clara i entenedora, posant l’accent en aquells temes que desperten més interès entre la població.

El director del CAP Dr. Joan Planas, Antoni Arévalo, la directora d’atenció primària del Consorci Sanitari de Terrassa, Montserrat Ureña, i la regidora de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament, Gemma Margarit, seran les persones encarregades de presentar, aquesta tarda, el projecte d’Escola de Salut de Castellbisbal. L’acte tindrà lloc a les 18.00 hores, a la sala d’actes de l’Ajuntament, i s’acompanyarà d’una primera sessió formativa dedicada a la diabetis i la cura dels peus, a càrrec de la podòloga Anna Parra del servei de podologia de l’Ajuntament i del Centre Mèdic Integral; i la infermera de família Cristina López.

Aquesta primera edició de l’Escola de Salut de Castellbisbal consistirà en diferents sessions formatives que tindran lloc un cop al mes, des d’ara i fins al mes de juny. Totes trobades es faran de 18.00 a 19.30 hores a la sala d’actes de l’Ajuntament.

Per participar en la presentació d’aquesta tarda i en qualsevol de la resta de sessions formatives programades cal inscriure’s prèviament, ja sigui per telèfon trucant al 93 772 03 56, per correu electrònic escrivint a capcastellbisbal@cst.cat o presencialment al taulell del CAP Dr. Joan Planas.

Darrera actualització: 04.11.2021 | 09:24