Es posa en marxa una nova iniciativa per fomentar el consum conscient i la reducció de residus en el dia a dia

Dijous, 29 d'abril de 2021 a les 10:00

Cada dijous del mes de maig, es faran activitats per descobrir alternatives de consum més respectuoses amb el medi ambient i es proposarà posar en pràctica l’estil de vida residu zero.


Al maig, es posa en marxa, a Castellbisbal, una nova iniciativa per fomentar la reducció de residus. En aquesta ocasió, es tracta d’un cicle d’activitats amb el lema “Jo Consumeixo Conscientment. Jo CoCo” i en les quals es difondran formes de consum més respectuoses amb el Medi Ambient.

Totes les activitats es faran els dijous a les 18.30 hores i el programa inclou tallers per donar a conèixer alternatives als productes d’un sol ús o tècniques per fer la higiene íntima i la neteja de la casa sense productes tòxics. A més, s’ha previst una sortida per descobrir els comerços verds de Castellbisbal.

Implantar l’estil de vida residu zero
Una de les peculiaritats d’aquesta iniciativa és que proposarà als veïns i veïnes del poble participar en el Repte Residu Zero. Els qui s’hi afegeixin, hauran de fixar uns objectius personals de reducció de residus i, durant el mes de juny, actuar en concordança per assolir-los. Tots les participants al repte comptaran amb l’assessorament d’especialistes que els orientaran en aquells aspectes que siguin més dificultosos i els donaran eines i recursos per assolir els objectius plantejats.

Per tancar el cicle, al juliol, es farà una trobada entre tots els participants en el Repte Residu Zero per valorar l’experiència viscuda i posar en comú les dificultats que s’han trobat així com els beneficis que han obtingut.

Inscripcions
Les inscripcions per a les diferents activitats ja estan obertes i les persones que participin en més d’una rebran un kit d’elements reutilitzables de regal.

Darrera actualització: 29.04.2021 | 10:19