Es troben 700 plantes i 1.000 planters de marihuana en un domicili de Castellbisbal

Dijous, 18 de març de 2021 a les 14:30

Les plantes es van intervenir diumenge en una actuació que va anar a càrrec dels Mossos d’Esquadra i que va ser possible pels treballs d’investigació realitzats per la Policia Local de Castellbisbal.


Diumenge, els Mossos d’Esquadra van entrar a un domicili de Castellbisbal i hi van intervenir 700 plantes i 1.000 planters petits de marihuana. A més, a l’habitatge van trobar-hi i material procedent de robatoris i dues pistoles d’aire comprimit que també van ser intervinguts.

L’actuació policial va ser possible gràcies als treballs d’investigació i altres gestions que la Policia Local de Castellbisbal estava fent des de feia un temps i que va ser posada en coneixement dels Mossos d’Esquadra per tal que poguessin fer l’entrada al domicili.

L’habitatge intervingut es troba a la urbanització de Can Santeugini i, en el moment d’accedir-hi, hi havia dos gossos que presentaven símptomes d’abandonament. Els animals van ser recollits pel Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de Castellbisbal (CAAD) on es troben des de llavors.

Darrera actualització: 19.03.2021 | 14:05