Èxit de públic a l’estrena del cicle de concerts d’estiu Capsa de Música

Divendres, 12 de juliol de 2019 a les 00:00

El folk alternatiu londinenc de Gabriel Moreno i Quivering Poets inaugura la programació, que també portarà a l’escenari de Can Margarit a Green Melon, Elena Gadel i el duet Hugo&Arnau


Els Jardins de Can Margarit es van convertir, divendres passat, en una sala de concerts a l’aire lliure. Dalt de l’escenari hi era Gabriel Moreno i la resta de músics que formen The Quivering Poets, i a baix, gaudint de l’espectacle, un públic entregat que va omplir els Jardins de Can Margarit, fent que l’estrena de la programació de la Capsa de Música 2019 hagi estat tot un èxit.

Gabriel Moreno & Quivering Poets van presentar el seu nou treball Ep (Poetical Resistence, 2019), un conjunt de cançons, música i poesia amb influències del folk alternatiu londinenc barrejats subtilment amb ritmes mediterranis i llatins.

La Capsa de Música es manté fidel als seus orígens i ens continua oferint una alternativa per a les nits de divendres de tot el mes de juliol. Entre els artistes convidats de l’edició d’enguany destaquen el duet barceloní Green Melon, que actuen aquesta nit a les 22.30 hores. La veu d'Eva Verde i el piano d'Eduard Fernández ens faran reviure des de clàssics del swing i del jazz dels anys 30 i 40 fins al rythm and blues, el rock’n’roll i la Bossanova dels 50 i 60.

El proper divendres, 19 de juliol, serà el torn de la cantant Elena Gadel, concursant de la segona edició d’Operación Triunfo, que presentarà a Castellbisbal el seu darrer treball, Delicada trio contra las cuerdas, ple de cançons amb històries personals i un so que respira a pop i flamenc.

Finalment, tancarà el cicle de concerts de la Capsa de Música 2019 el duet acústic Hugo&Arnau format per dues veus, una guitarra i una harmònica. Els dos, que formen part del grup internacional Imperial Jade, retran un homenatge a les millors versions acústiques del folk, rock, blues i soul de cada dècada en un període que va des dels anys 40 fins als 90.

Totes les actuacions del programa Capsa de Música són gratuïtes i es fan als jardins de Can Margarit. L’aforament és limitat i des de les 21.00 hores fins a l’inici del concert, es pot sopar al recinte, on hi ha diferents ofertes gastronòmiques de food-trucks. Abans i després del concert també es pot gaudir de música d’ambient.

Darrera actualització: 12.07.2019 | 12:39