Exposició de Rafael Serrano, per Festa Major

Dimarts, 12 d'agost de 2014 a les 13:22

L'exposició central de la Festa Major serà una mostra retrospectiva del pintor local Rafael Serrano

L'Àrea de Cultura ha preparat, per a aquesta Festa Major, una exposició en record i homenatge de Rafael Serrano, que va morir el passat mes de gener. La mostra recollirà quadres de tota la seva trajectòria pictòrica, aportats per veïns del poble i per la seva pròpia família.

El regidor de Cultura, Martí Ribas, ha explicat que "s’ha volgut fer una mostra en què hi hagi el màxim de temàtiques així com pintures de totes les èpoques, de manera que pugui ser una exposició que representi tota l’obra de Serrano; una autèntica mostra retrospectiva”.

L'exposició, que porta per títol Rafael Serrano, pintor, estarà instal·lada a la Sala d'exposicions d'Els Costals i s'inaugurarà el dia 19 d'agost, a les 12 del migdia. Es podrà visitar durant tots els dies de Festa Major, de 18.00 a 21.00 hores.

Es prorroga l'exposició d'Adjutori Segarra
Durant la Festa de l'Aigua i la Llum també es podrà visitar l'exposició d'Adjutori Segarra que, fins fa unes setmanes, ha estat instal·lada a la Sala d'exposicions d'Els Costals. 

La nova versió d'aquesta mostra és una rèplica de la que s'ha pogut veure fins ara i els únics elements que ha calgut retirar han estat la bandera de Santa Eulàlia i alguns objectes d'attrezo d'importància menor.

Adjutori Segarra. Cap de voluntaris a cavall, fill de Castellbisbal es podrà visitar en els mateixos horaris que l'exposició de Rafael Serrano. 

Altres exposicions
També durant tota la Festa Major, s'instal·larà l’exposició de fotografia de Sergi Mayoral que porta per títol Instants robats. La mostra ha estat organitzada per Moments, Associació de Fotografia i està instal·lada al Museu de la Pagesia

L'horari de visites serà, als matins, d’onze a dues, i a les tardes, de sis a nou, excepte el dia 19 en què només es podrà visitar en horari de tarda.

I també com ja és habitual durant la Festa Major, es podrà visitar la Mostra de Labors que organitza l'Associació de Puntaires de Castellbisbal, a les Sales parroquials. S'inaugurarà el dimecres dia 20, a les 18.00 hores, i es podrà visitar del 20 al 24 d'agost (ambdós inclosos), de 18.00 a 21.00 hores.

Darrera actualització: 27.12.2019 | 15:58