Fins diumenge, Castellbisbal commemora la Setmana Europea de la Mobilitat

Dimarts, 17 de setembre de 2019 a les 15:59

El primer acte celebrat fou una caminada nocturna que es va fer divendres passat i encara resten pendents xerrades, activitats infantils i assessoraments per aprendre a reparar les bicicletes.


Una caminada nocturna familiar fou la primera de les activitats organitzades a Castellbisbal en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat. L’acte, que va reunir persones de totes les edats, es va celebrar divendres passat i va consistir en una excursió al parc de Can Campanyà on es van fer diverses activitats per conèixer l’entorn i la fauna nocturna, un cop ja s’havia fet fosc.

D’aquesta manera va començar un programa d’actes que s’allargarà fins diumenge quan se celebrarà el Diverbici i divertallers: una pedalada pel nucli urbà amb sortida i arribada a la Plaça de l’Església que inclourà l’espectacle infantil Bell indret i la Bruixa contamina i diversos tallers familiars.

Entremig, una xerrada sobre el servei de mobilitat compartida i elèctrica que existeix al poble i accions per conscienciar la població de la necessitat d’usar mitjans de transport més sostenibles i d’evitar el cotxe particular sempre que sigui possible. En aquest sentit, està prevista una sessió d’assessorament per aprendre a mantenir les bicicletes en un estat òptim i, a més, fins al dia 22, es poden fer les inspeccions tècniques de bicicletes de forma totalment gratuïta, a la botiga GuiaBike.

Darrera actualització: 17.09.2019 | 16:17