Gorka Garay inaugura aquest vespre la programació de la sisena edició de Capsa de Música

Divendres, 4 de juliol de 2014 a les 08:03

El cicle, que ofereix música en directe algunes nits d’estiu als jardins de Can Margarit, comptarà també amb les actuacions de Joan Masdeu, Joan Díaz & The 80’s Demolishers i Muntmy.

Gorka Garay inaugura aquest vespre el cicle Castellbisbal Capsa de Música. Durant el concert, que començarà a les 22.30 hores als jardins de Can Margarit (c/ Major, 103), el saxofonista presentarà el seu primer treball discogràfic al capdavant del seu quintet. Es titula “El cazador de luz”, i és una proposta innovadora i assequible per a tots els públics que inclou una sèrie de composicions inèdites d’estils diversos i poc usuals en l’entorn jazzístic. Quatre musics l’acompanyaran dalt de l’escenari: Marco Mezquida al piano, Pau Domènech al clarinet baix, Paco Perera al contrabaix i Carlos Falanga a la bateria.

Amb aquesta actuació es dóna el tret de sortida al cicle de concerts gratuïts Castellbisbal Capsa de Música que, ja fa sis anys consecutius, organitza la Regidoria de Cultura amb la voluntat d’oferir una alternativa de música en directe per gaudir dels vespres dels divendres de juliol.

Un altre dels artistes convidats de l’edició d’enguany és Joan Masdeu; després de pràcticament dues dècades al capdavant del grup Whiskyn’s, la nit de l’11 de juliol ens presentarà el seu segon disc en solitari, “Dissabte”. El divendres següent, 18 de juliol, serà el torn de Joan Díaz & The 80’s Demolishers que versionaran, en clau de jazz, alguns dels èxits del pop i el dance que van ser número u a les llistes musicals de fa 30 anys.

La nit del 25 de juliol, Muntmy tancarà el cicle Castellbisbal Capsa de Música. Aquest grup de corda i música d’autor acaba de treure el seu primer disc “Tot és possible”, un treball format per temes propis que no només és especial pel fet que es tracta d’un projecte musical impulsat per un pare i una filla, sinó per la particularitat de la veu dolça i fresca d’Abril Montmany, de només 11 anys.

Totes les actuacions del programa Castellbisbal Capsa de Música són gratuïtes i es fan als jardins de Can Margarit. Des de les 21.00 hores i fins a l’inici del concert, i quan aquest acabi i fins a la 1.00 de la matinada, l’AMPA de l’Escola Municipal de Música Miquel Blanch oferirà servei de bar, amenitzat per música ambiental. També s’ofereix, al públic assistent, un servei gratuït d’acollida per als infants, conduït per monitors de l’Esplai Gatzara, que es faran càrrec dels nens i nenes durant l’estona del concert.

Darrera actualització: 27.12.2019 | 15:52