Inauguració del curs escolar amb una crida a la cohesió i el diàleg

Dijous, 22 de setembre de 2022 a les 00:00

L’alcalde, Joan Playà, posa en valor el servei d’Infermeria Escolar i l’esforç de tota la comunitat educativa per garantir un ensenyament de qualitat durant l’acte inaugural del curs escolar.


Les comunitats educatives de Castellbisbal i Rubí han inaugurat de forma simbòlica el nou curs escolar 2022-2023 amb un acte conjunt que va tenir lloc ahir a la tarda al Teatre Municipal La Sala de Rubí. La trobada va estar presidida per l’alcalde de Castellbisbal, Joan Playà, i l’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, que va fer d’amfitriona d’una cerimònia que també va comptar amb la participació de la directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Vallès Occidental, Ma Teresa Fons Aumedes, i l’assistència de membres de la comunitat educativa de les dues localitats.

Durant l’acte, l’alcalde Joan Playà va posar en valor el fet que

“a Castellbisbal tots els centres educatius disposen d’Infermeria Escolar, un servei que esdevé cabdal davant l’increment de casos amb necessitats d’atenció a les escoles i l’augment de la vulnerabilitat emocional provocada per les crisis sanitària i econòmica que estem vivint”. Playà també va recordar que “Castellbisbal ha estat un municipi pioner en la implantació d’aquest servei, que es va posar en marxa el curs 2020-2021 gràcies a l’aposta de l’Ajuntament, que el finança íntegrament”. 

A més, l’alcalde va aprofitar l’ocasió per reivindicar que

“els Serveis Territorials d’Ensenyament valorin més l’esforç que es fa des de l’Ajuntament per garantir uns nivells alts de qualitat als centres educatius de Castellbisbal” i va demanar que “els canvis estructurals que es decideixin des de la Conselleria s’implementin mitjançant el diàleg i no pas per imposició”.

En aquest sentit, Playà va agrair, fent referència a l’avançament de l’inici del curs escolar,

“la gran capacitat d’adaptació de tota la comunitat educativa que, lluny de les discrepàncies que ha pogut generar aquesta decisió en un inici, ha posat per damunt de tot la necessitat d’oferir un ensenyament de qualitat”.

Darrera actualització: 22.09.2022 | 12:52