Ja es coneixen els guanyadors de la tercera edició del Corretapes

Dimecres, 7 de novembre de 2018 a les 12:00

La Masia de Can Campanyà torna a endur-se el primer premi, seguida de la tapa de La Botzegada i del Bar Llibertat que, per primera vegada, es situa entre les tres millors propostes gastronòmiques.


La tercera edició del Corretapes, que es va celebrar el cap de setmana del 26 al 28 d’octubre, ja té guanyadors. Per votació popular, la millor tapa, amb 346 vots, ha estat Tocats del bolet, la proposta de vedella, porc, pollastre, brandi, patata i arròs amb bolets i altres ingredients que presentava la Masia de Can Campanyà, que per segon any consecutiu guanya el primer premi. També repeteix pòdium La Botzegada, que amb 164 vots s’endú la segona posició amb la tapa Timbal de tardor, feta a base de moniato, ceba, botifarra negra i camagrocs. En tercer lloc, amb 93 vots, ha guanyat el Bar Restaurant Llibertat que per primera vegada es situa entre les tres millors propostes gastronòmiques del Corretapes amb la seva Burgalesa, un pintxo fet amb melmelada de pebrot, bacó, botifarró , pebrot del piquillo, pebrot del bitxo i ou de guatlla.

Enguany, la tercera edició del Corretapes ha comptat amb la participació de 20 establiments de restauració del municipi, entre els quals destaquen tres forns de degustació que, per primera vegada, s’han sumat a la iniciativa, organitzada per l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament.

Sorteig de 20 sopars

En total s’han omplert 1.238 butlletes de participació per escollir, per votació popular, quina ha estat la millor tapa d’aquesta edició. Entre totes les persones que han participat en aquesta elecció, s’ha fet el sorteig de 20 degustacions dobles. El resultat es comunicarà als guanyadors via telefònica.

Darrera actualització: 13.09.2019 | 16:05