Joves de Castellbisbal presenten el videoclip del rap La calle creat i gravat per ells mateixos

Dilluns, 30 de setembre de 2019 a les 18:00

La gravació d’aquest videoclip és el resultat de la feina feta en el Taller Rap & Vídeo: una de les propostes guanyadores en el procés de pressupostos participatius de Joventut que es va realitzar a finals de l’any passat.

 

Un grup de joves de Castellbisbal han presentat el videoclip del rap La calle: una cançó creada per ells mateixos en el marc del Taller Rap & Vídeo que es va realitzar al mes de juliol, a Castellbisbal.

Durant les cinc sessions del taller, el jovent no només va escriure i gravar el rap, sinó que, a més, en van fer un videoclip que protagonitzen ells mateixos i que es pot veure a YouTube. Tot plegat, amb l’assessorament dels professionals del Taller de rap La Palabra que han estat els encarregats de supervisar tot el procés.

Pressupostos participatius
La realització del Taller Rap & Vídeo va ser una de les propostes guanyadores dels pressupostos participatius de Joventut que es van fer a finals de l’any passat i que van posar a disposició del jovent 10.000 euros per fer activitats al municipi.

Altres projectes guanyadors que ja s’han dut a terme han estat la mostra d’Art Jove, el Curs de premonitors o la Festa Perquè sí. I entre les iniciatives que encara estan pendents de realitzar-se hi ha activitats com una Tarda d’humor o la proposta Teatre als comerços.

Darrera actualització: 30.09.2019 | 12:58