La campanya COVID Free de PIMEC arriba a Castellbisbal

Dijous, 14 de gener de 2021 a les 00:00

Una quinzena d’empreses dels polígons industrials del municipi participen en la iniciativa i realitzen testos ràpids d’antígens entre el seu personal, a preus reduïts


Coincidint amb la tornada de les vacances de Nadal, avui s’ha realitzat a Castellbisbal la campanya COVID Free que organitza la patronal de la micro, petita i mitjana empresa de Catalunya (PIMEC). La iniciativa, que compta amb la col·laboració del Consell Comarcal del Vallès Occidental i de l’Ajuntament, consisteix en facilitar a les empreses dels polígons industrials del municipi la possibilitat de fer testos ràpids d’antígens entre el seu col·lectiu de treballadors i treballadores, a preus reduïts.

En total, 14 empreses de Castellbisbal i dos de Rubí s’han sumat a la campanya. Les proves s’han fet al llarg del matí a més d’un centenar de persones, que han estat convocades la zona d’aparcament propera a l’Illa Esportiva, on s’ha habilitat una unitat mòbil adaptada amb personal sanitari, que a més de fer el cribratge, també ha ofert assessorament professional sobre la malaltia.

La regidora de Promoció Econòmica, Gemma Margarit, que aquest matí s’ha desplaçat fins a la unitat mòbil, valora molt positivament aquesta iniciativa, alhora que destaca la importància que

“institucions i empreses col·laborin plegades per garantir entorns segurs a la feina i fer compatible la continuïtat de l'activitat econòmica i empresarial, amb les màximes mesures de prevenció davant la COVID-19".

Juntament amb Castellbisbal, els municipis de Barberà del Vallès, Rubí, Polinyà i Sentmenat també s’han sumat a la campanya COVID Free de PIMEC que aquests dies s’ha posat en marxa a la comarca com a part del Pla de Xoc COVID-19 per a la Reactivació Socioeconòmica impulsat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Darrera actualització: 14.01.2021 | 14:38