La Coral La Unió i l'Escola Els Arenys abanderen els Tres Tombs

Dimarts, 18 de març de 2014 a les 14:06

Centenars de persones van omplir diumenge els carrers del poble per gaudir de la tradicional festa de Sant Antoni.

El bon temps que va lluir diumenge ha acompanyat la tradicional festa dels Tres Tombs d’enguany, que ha tornat a comptar amb una multitudinària participació.

A primera hora del matí van començar els preparatius al parc Folch i Torres, on la Colla del Bon Àpat va oferir esmorzar de pagès als més matiners. No va ser fins a mig matí, després del concert de la Banda del Col•legi Pare Manyanet, que va començar la passejada pels carrers del poble.

La comitiva anava presidida pels carros de la Coral La Unió i l’Escola Els Arenys, que enguany han estat els abanderats de la festa. El dia abans per la tarda, en un acte oficial que va tenir lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament, les dues entitats van rebre el relleu de mans de l’Esplai Gatzara de la bandera de Sant Antoni i la bandera petita, respectivament.

Cap a migdia la comitiva de carruatges i cavalls va arribar a la Plaça de l’Església, on el rector de la Parròquia de Sant Vicenç, Mossèn Josep Torrente, va beneir els animals, tal i com marca la tradició.

Els Amics de Sant Antoni Abat són els encarregats d’organitzar cada any els Tres Tombs a Castellbisbal. Més de 120 animals de tiro i de munta, així com uns 45 carros i carruatges han participat en la festa, on, per primera vegada a Castellbisbal, s’ha pogut veure l’únic carro de bru que visita el Tres Tombs, que ho ha fet carregat de més d’un miler d’escombres.

Podeu veure el reportatge fotogràfic de les jornades, a la secció Castellbisbal en imatges

Darrera actualització: 11.11.2019 | 17:37