La Festa de l’Arbre torna al format habitual amb la plantada i les activitats i jocs de sensibilització ambiental

Dijous, 24 de març de 2022 a les 09:42

La festa es va celebrar el 13 de març a les esplanades de terra que hi ha al costat de l’Ajuntament on es van plantar 48 arbres entre moreres, lledoners i pereres. Us en deixem un recull de fotos.


La Festa de l’Arbre ha recuperat el seu format habitual després que l’any passat es va haver de d’adaptar i fer en grups reduïts per complir amb les mesures preventives per la COVID-19. D’aquesta manera, el passat 13 de març, Castellbisbal va poder celebrar la festa de manera completa incloent tant la plantada d’arbres com els tallers i jocs de sensibilització complementaris que s’hi feien habitualment.

En aquesta ocasió, el punt escollit van ser les esplanades de terra que hi ha al costat de l’Ajuntament on s’hi van plantar 48 arbres entre moreres, lledoners i pereres. En tots tres casos, són arbres caducifolis de creixement ràpid que contribuiran a la reducció del CO2 de l’atmosfera. A més, es tracta d’un tipus d’arbrat que generarà ombres i que s’ha col·locat estratègicament per ordenar i dignificar aquest espai que, actualment és erm i s’utilitza com a aparcament de vehicles.

Activitats complementàries
A més de la plantada, durant la Festa de l’Arbre es van fer activitats de sensibilització ambiental. D’una banda, hi va haver un taller per sembrar llavors de plantes aromàtiques en testos; i d’altra, es va poder participar en el Joc de la Soca: un joc gegant que inclou conceptes relatius a la gestió dels boscos. Malgrat el mal temps i la pluja, una quarantena de persones van participar en aquestes activitats.

Darrera actualització: 05.05.2022 | 17:57