La festa d’encesa dels llums de Nadal es farà des de les cases i amb el lema “Il·luminem Castellbisbal”

Dijous, 26 de novembre de 2020 a les 00:00

La festa consistirà en una encesa de bengales simultània a tot el poble i serà el punt de partida d’una campanya per fomentar que les compres nadalenques es facin al comerç local.


Enguany, la festa de l’encesa dels llums de Nadal tindrà un format diferent com a conseqüència de les restriccions imposades per la COVID-19. En concret, L’Ajuntament ha organitzat un acte participatiu que es farà des de les finestres, portes i balcons de totes les cases del poble i que consistirà en una encesa simultània de bengales a tot el municipi.

Malgrat totes les dificultats que estem vivint durant aquest 2020, el consistori ha volgut mantenir la festa d’encesa de llums per tot el que el Nadal simbolitza d’il·lusió i d’esperança en un moment tan difícil per a moltíssims veïns i veïnes del poble i molt especialment pels comerços i serveis locals. És per això que la festa també será el punt de partida d’una nova campanya comercial per fomentar que les compres nadalenques es facin als establiments del poble.

Com participar en l’encesa?
Participar a l’acte d’encesa dels llums de Nadal és molt senzill. En primer lloc, cal aconseguir les bengales que l’Ajuntament farà arribar a totes les llars del poble a través d’una bustiada i que també es repartiran al comerç local. I el dia 4 de desembre, caldrà estar a punt a les vuit del vespre perquè es llençaran tres coets i tan bon punt esclati el tercer, tothom haurà d’encendre les bengales i il·luminar el seu entorn.

La festa també es traslladarà a les xarxes socials, ja que es demana a totes les persones que hi participin que es facin fotos o vídeos de l’encesa de bengales i les comparteixin a les xarxes socials amb l’etiqueta #IluminemCastellbisbal. A més, un cop s’hagi celebrat l’acte, es publicarà un vídeo de l’esdeveniment que també es difondrà a través de les xarxes socials.

 

Darrera actualització: 03.12.2020 | 13:53