La Generalitat ha obert el termini perquè les empreses que vulguin fer les obres de remodelació del CAP presentin ofertes

Divendres, 5 d'abril de 2019 a les 15:30

El termini de presentació de propostes finalitza el 24 d’abril.

La Generalitat ja ha obert el termini perquè totes les empreses que ho desitgin puguin presentar les respectives ofertes per aconseguir el contracte de les obres d’ampliació i reforma del CAP Dr. Joan Planas de Castellbisbal.

En concret, l’anunci es va publicar el passat 27 de març i el termini de presentació de candidatures finalitza el dia 24 d’aquest mateix mes. En el mateix anunci, el govern català detalla que el cost de les obres ha de ser de, com a màxim, 1.778.252,50 euros.

Un cop finalitzi el termini de presentació d’ofertes, la Generalitat iniciarà els tràmits per valorar-les totes i decidir l’empresa adjudicatària de les obres que, un cop iniciades, es preveu que tinguin una durada de 16 mesos.

Dades del projecte
Les obres de remodelació del CAP comporten una ampliació de l’edifici actual en 713 metres quadrats i inclouen la construcció d’una planta addicional. D’aquesta manera, es podran habilitar 12 consultes noves, dues de les quals es preveu destinar al nou servei d’Odontologia.

El projecte també inclou ampliar l’espai destinat a l’atenció continuada, a la zona de recepció i atenció a l’usuari i a l’Aula d’Educació Sanitària així com construir nous espais per a serveis interns, serveis administratius i vestuaris.

Darrera actualització: 05.04.2019 | 15:47