La història de Castellbisbal, en vídeos

Dimarts, 11 d’abril de 2023

Després de la publicació del llibre “Castellbisbal. Una història pota-roja” l’Arxiu Municipal ha produït un conjunt de sis reportatges que ressegueixen la història del municipi, des de les primeres evidències humanes fins el 1979.


Els sis vídeos tracten sobre les diverses fons documentals vinculades amb Castellbisbal, l’època antiga, l’edat mitjana, l’època moderna, el Castellbisbal contemporani i l’art al municipi. 

En cadascun d’ells diversos especialistes analitzen la història de Castellbisbal dins del context general de Catalunya, destacant els aspectes més rellevants o singulars de cada període. 

Els vídeos constitueixen un complement al llibre sobre la història del poble i altres volums editats per l’Arxiu Municipal, fruit de les diverses beques de recerca. 

El conjunt de vídeos y publicacions es poden consultar a la pàgina www.castellbisbal.cat/arxiu i www.castellbisbal.cat/historia

Els sis vídeos han tingut la direcció científica del Dr. Àngel Casals Martínez de la Universitat de Barcelona i hi han participat diversos professors universitaris i historiadors especialistes en cada període històric. 

Darrera actualització: 7.06.2023 | 13:27