La Jornada d’ocupació del sector de la neteja i dels auxiliars de serveis, tot un èxit

Dimarts, 28 de novembre de 2023 a les 00:00

La trobada, que forma part del projecte ‘21 Reptes per Trobar Feina’, ha facilitat un espai de trobada entre empreses i persones candidates que volen treballar en aquests sectors.

 

El Servei Local d’Ocupació i Formació va organitzar el passat 23 de novembre una jornada dedicada al sector de la neteja i els auxiliars de serveis on van establir-se contactes entre empreses i persones en recerca de feina que volen treballar en aquests àmbits. Concretament, l’acte va comptar amb la participació de quatre empreses i amb prop d’una vintena de persones candidates.

Una de les activitats destacades va ser una taula rodona on les empreses van donar la seva visió sobre els processos de selecció de personal, fet que va permetre escoltar de primera mà els aspectes que es tenen més en compte per superar les proves i cobrir les vacants de feina.

La jornada va cloure amb una activitat dinàmica de networking on cada empresa es va prestar a escoltar i a recollir candidatures, facilitant un espai de coneixença on generar oportunitats de feina.

“Amb aquesta jornada hem volgut facilitar el contacte entre empreses i persones en recerca de feina”, assenyala la regidora d’Ocupació, Clàudia Cano: “Per una banda, les empreses han pogut contactar amb possibles candidats i candidates per cobrir les seves vacants i per l’altra les persones participants que són a la recerca de feina han tingut l’oportunitat de donar-se a conèixer, ampliar la seva xarxa de contactes i aprofundir en els aspectes que es tenen en compte a l’hora de fer la selecció de personal”.

Les empreses i les persones participants han coincidit en assenyalar que establir aquest espai de trobada ha estat un dels aspectes més positius de la jornada. Els consells pràctics que s’han facilitat, conèixer els requisits que es valoren per cobrir vacants i l’actitud i motivació dels candidats i candidates han estat altres punts forts de la trobada, segons les empreses i persones participants.

Aquesta jornada s’emmarca en el projecte ‘21 Reptes per Trobar Feina’ que per segon any consecutiu impulsa el Servei Local d’Ocupació i Formació, amb el suport de la Diputació de Barcelona. L’objectiu d’aquest programa és contribuir a la millora d’estratègies perquè la ciutadania pugui trobar la feina més adequada al seu perfil professional.

Darrera actualització: 03.01.2024 | 17:07