La Policia Local aixeca més de 40 denúncies per fer botellón al carrer aquest cap de setmana

Dilluns, 26 d'octubre de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament fa una crida a la ciutadania a respectar les restriccions establertes per les autoritats per aturar la transmissió de la COVID-19


L’Ajuntament de Castellbisbal alerta del fet que en només dos dies, les nits del divendres i del dissabte, la Policia Local ha aixecat un total de 42 actes de denúncia per fer botellón al carrer, tot i la prohibició de consumir begudes alcohòliques a la via pública i de fer trobades de més de sis persones.

Davant aquest relaxament de les mesures de seguretat per part de certs col·lectius, i molt especialment del jovent, el consistori fa una crida a tota la ciutadania a respectar les mesures especials establertes per les autoritats per aturar la transmissió del virus de la COVID-19 i protegir la salut de la població del territori.

Restricció nocturna de la mobilitat

Des d’ahir a la nit, no es pot circular pel carrer entre les 22.00 hores del vespre i les 06.00 hores del matí, tot i que s’han establert algunes excepcions, com ara si cal anar d’urgències a l’hospital o a la farmàcia, per anar a treballar o per tenir cura de persones grans, amb dependència o amb discapacitats.

L’Ajuntament recorda que les sancions per incomplir aquestes restriccions de mobilitat decretades per les autoritats poden anar dels 300 als 6.000 euros, en funció del tipus d’infracció i la reiteració, i adverteix que la Policia Local continuarà desplegant actuacions de vigilància i control per tot el municipi per garantir l’aplicació de les mesures i imposar denúncies sempre que s’incompleixi amb la normativa.

Nous horaris de tancament

Paral·lelament i amb l’objectiu d’adaptar l’activitat dels equipaments municipals a les noves mesures de contenció de la pandèmia, l’Illa Esportiva, l’Escola de Música i l’Espai d’Adults ajustaran la seva programació i tancaran a les 21.00 hores.

Es podrà fer ús dels parcs infantils fins les 20.00 hores i el transport públic manté la seva oferta al 100%, encara que hi hagi una disminució de passatgers.

Darrera actualització: 26.10.2020 | 15:08