La Policia Local augmenta els controls per evitar ocupacions il·legals

Dimecres, 29 de novembre de 2023 a les 00:00

La col·laboració ciutadana ha estat clau per frustrar l’intent d’ocupació d’un immoble a Comte de Sert i desallotjar un habitatge al carrer Ametllers del nucli urbà


La Policia Local ha intensificat la vigilància per combatre l’ocupació il·legal d’habitatges i locals al municipi, una pràctica delictiva que genera alarma social entre la ciutadania. 

Precisament, fa uns dies, la Policia Local va evitar la possible ocupació il·legal d’un immoble a la urbanització de Comte de Sert. Una actuació que ha estat possible gràcies al veïnat, que no només va alertar als cossos de seguretat sinó que també va ajudar a demostrar, amb els seus testimonis, que l’accés il·legal s’havia produït feia poca estona, fet que va permetre als agents recuperar l’immoble i iniciar les corresponents diligències per la usurpació de l’habitatge i els danys produïts.

Recentment, i gràcies novament a la col·laboració ciutadana, la Policia Local també ha desallotjat un immoble ocupat il·legalment al carrer Ametllers del nucli urbà. Fruit de les denúncies presentades pel veïnat, el cas es va poder traslladar al jutjat, des d’on es va determinar la desocupació de l’habitatge. “En aquesta ocasió la implicació ciutadana ha estat determinant per resoldre favorablement el cas”, reconeix el regidor de Seguretat Ciutadana, Luis Luque, que agraeix “la valentia dels veïns i veïnes que malgrat les amenaces i agressions s’han atrevit a denunciar l’ocupació”.

En aquest sentit, el regidor Luque, fa una crida a la col·laboració ciutadana i insisteix en què “és molt important alertar de qualsevol fet o incident que s’observi i que es consideri estrany o sospitós, ja que aquest tipus d’informació és clau perquè la Policia Local pugui actuar ràpidament i de manera eficaç”.

Els avisos a la Policia Local es poden fer trucant qualsevol dia de la setmana i a qualsevol hora al telèfon 93 772 11 88. A més, l’Ajuntament també disposa de l’aplicació mòbil de seguretat ciutadana BeeSafe que permet passar avisos a la Policia Local en només 15 segons i sense necessitat de trucada de veu.

Darrera actualització: 29.11.2023 | 14:44